Fotos Open de BikeTrial a Sabadell


Aquí teniu algunes fotos de l’Open de BikeTrial que vam organitzar el passat diumenge a Sabadell. Amb una participació de més de 90 pilots repartits en tres mànegues i seguint les mesures de protocol COVID dictaminades pel PROCICAT.

Després de dos anys sense celebrar-se un Open de BikeTrial, per fi ens vam poder reunir en un matí assolellat i un ambient molt familiar al Parc Catalunya de Sabadell, on habitualment fem els nostres entrenaments AbanTwins.

Donar la benvinguda als nous pilots que feien la seva primera competició, i que ja ens han fet saber que tenen moltes ganes de que se celebri la propera, i també felicitar a tots els pilots per l’esforç, pels resultats, i per seguir les mesures i fer que puguem continuar gaudint de jornades com aquesta en la situació actual de pandèmia.

Agrair la vostra assistència i tot el suport rebut en especial de la Unió Catalana de BikeTrial, i també dels nostres col·laboradors: Ajuntament de Sabadell, Panabad, Jitsie, Centre Elit Toni i Sanimasc.cat.
Per últim, agrair especiament tota l’ajuda que vam tenir dels pares i mares durant tot el cap de setmana.

RESULTATS #1 OPEN DE BIKETRIAL – SABADELL

« de 9 »